Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amuse met aardappel en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gram aardappels
1 st. zongedroogde tomaat (op olie)
1 bolletje Mozzarella
2 el. Basilicum (vers)
1 el Olijfolie
peper/zout

Bereiden

1.De aardappels onder de kraan schoon boenen en gaar koken.

2.De aardappel pellen en in blokjes snijden.

3.De tomaat droog deppen met keukenpapier en fijn snijden.

4.De mozzarella in piepkleine blokjes snijden.

5.Aardappel, tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.

6.Enkele uren koel wegzetten en op lepels serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Panzanella, Italiaanse broodsalade
Kaas-taartje met noten en druiven
Meloen met witte wijn (4 pers)
Garnalen cocktail met meloen
Carpaccio van courgette en gerookte zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes